Website

Een van de belangrijkste voordelen van waterdoorlatende verharding is het vermogen om regenwater direct in de onderliggende bodem te laten infiltreren. Hierdoor wordt het natuurlijke grondwater aangevuld, en het risico op overstromingen wordt aanzienlijk verminderd. In stedelijke gebieden, waar verharding de overhand heeft, is deze vorm van verharding een welkome innovatie die de impact van verstedelijking op het milieu vermindert.

Het Deer-gamma tilt de voordelen van waterdoorlatende verharding naar een hoger niveau. Met de unieke ontwerpen en veelzijdigheid van het Deer-gamma kunnen ontwerpers creatief spelen met verschillende patronen en materialen zoals gras of grind. Deze innovatieve benadering voegt niet alleen een functioneel aspect toe aan de verharding, maar verrijkt ook de esthetische waarde van buitenruimtes.
Of het nu gaat om een oprit, een trottoir, of een plein, de implementatie van waterdoorlatende verharding uit het Deer-gamma draagt bij aan een meer duurzame en waterbewuste omgeving. Het is een investering in het behoud van ons milieu en een bewuste keuze voor een groenere toekomst. Ontdek de voordelen van waterdoorlatende verharding met het unieke karakter van het Deer-gamma en ga voor een planeet waar zorgzaam wordt omgesprongen met middelen.

Discover the advantages of our creative solutions

More freedom in the design phase

Your creativity is your guide in implementing a concept. The 4 motifs by Deer are an added value because they introduce countless possibilities for your design, so you are no longer limited to the standard options.

A motif and colour for every application

Expand your limits and play with the motifs by combining them in different orientations. Create the canvas on which you want to work yourself and choose from the 4 different colours we offer.

Combination of functionality and aesthetics

While grass pavers have formerly been used for practical purposes, Deer harmoniously unites the practical and the stylish aspect. From now on you can incorporate a customised design into every project. It’s a breath of fresh air for every architect.

Various possibilities for fillers

Decorative gravel, grass, tree bark, etc. Depending on the project, you yourself determine the filler, and so the look of the grass pavers.

Website

There must be a better way to make the things we want, a way that doesn’t spoil the sky, or the rain or the land.

SIR JAMES PAUL MCCARTNEY